ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Părinții pot accesa catalogul extrascolar.md pentru a selecta activități de dezvoltare pentru copii

10:47 | 16.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Părinții și tinerii din capitală sunt îndemnați să acceseze catalogul www.extrascolar.md pentru a selecta activități de dezvoltare pentru copii, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi, a specificat că, în luna septembrie, părinții și elevii pot accesa gratuit catalogul pentru a beneficia de o gamă largă de activități și programe pentru tineri.

„Este vorba de activități de lectură, creativitate, sport, înot, cluburi de socializare. În catalog, părinții pot găsi toată informația necesară despre activitate. Îndemnăm persoanele să acceseze site-ul pentru a alege noi oportunități pentru copii”, a spus Pavaloi.

Conducerea direcției a menționat că, pe parcursul lunii septembrie, va avea loc înscrierea copiilor în centrele extrașcolare și școlile de sport. Potrivit lui Pavaloi, în instituțiile sportive activează în total 46 de secții.

 

img22006987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!