ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Săptămâna a început cu Cod galben de îngheţuri

14:21 | 17.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Săptămâna curentă a început cu Cod galben de îngheţuri, care se va menţine şi mâine, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, marţi, 18 octombrie, în orele nocturne și ale dimineții, în mare parte a ţării, se prevăd înghețuri la suprafața solului şi în aer, cu intensitatea de -1..-3°С.

În următoarele zile, valoarea termică a aerului se va încadra între 16-22 de grade Celsius, însă joi, 20 octombrie, maxima termică va coborî până la 12 grade. Noaptea se aşteaptă cel mult 8 grade de căldură.

În caz de Cod galben, condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Foto: SHS

img22007768

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!