ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansată cursa aeriană Chișinău-Varșovia

16:00 | 31.10.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Compania aeriană Air Moldova a operat astăzi primul zbor între Republica Moldova și Polonia, transmite MOLDPRES.

Potrivit companiei, aeronava a aterizat pentru prima dată pe Aeroportul Internațional Modlin, unde a avut loc evenimentul de inaugurare.

„Operarea zborurilor spre Varșovia vine ca răspuns la cererea pieței locale și celei din Ucraina. Noua destinație va oferi pasagerilor posibilități suplimentare de a călători cu mai mult confort în Polonia și Republica Moldova, precum și între Polonia și țările din regiunea Caucaz, Georgia și Armenia”, se menționează într-un comunicat de presă al Air Moldova.

Compania Air Moldova operează zboruri din și spre 17 destinații: Tbilisi, Erevan, Leipzig, Varșovia, Praga, Paris, Dublin, Bologna, Dusseldorf, Roma, Frankfurt, Istanbul, Lisabona, Milano, Londra, Tel Aviv și Verona.

Foto: Air Moldova

img22008208

img22008208

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!