ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dosarele pentru subvenționare în agricultură vor putea fi depuse până la 4 noiembrie

12:59 | 01.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Membrii Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) au aprobat în şedinţa de ieri extinderea până la 4 noiembrie a termenului de depunere a dosarelor pentru subvenționare a producătorilor agricoli, transmite MOLDPRES.

„În scopul susținerii producătorilor agricoli, membrii CSE au aprobat extinderea, până la 4 noiembrie 2022, a termenului de depunere a dosarelor pentru subvenționare, inclusiv din partea solicitanților care au înregistrat restanțe la achitarea impozitelor şi taxelor faţă de bugetul public național”, conform Dispoziției Comisiei.

Dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale sunt obligatorii și executorii pentru conducătorii autorităților administrației publice centrale și locale, ai agenților economici, ai instituțiilor publice, precum și pentru cetățeni și alte persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: fnfm.md

img22008236

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!