ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În perioada rece, vizitatorii Grădinii Zoologice vor achita mai puțin pentru un bilet de intrare

14:59 | 01.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. În perioada 1 noiembrie – 31 martie, vizitatorii Grădinii Zoologice din capitală vor achita cu cinci lei mai puțin pentru un bilet de intrare, transmite MOLDPRES.

Solicitată de agenție, șefa Secției științifico-educațională din cadrul Grădinii Zoologice, Olga Iuzvac, a specificat că, în această perioadă, maturii vor achita 25 de lei pentru un bilet. În mod obișnuit, costul acestuia este de 30 de lei.

„O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Municipal Chișinău încă în 2014 și este aplicată anual. Prețul a fost micșorat pentru a crește numărul vizitatorilor, care în această perioadă este în scădere din cauza răcirii vremii”, a spus Olga Iuzvac.

În prezent, casele de bilete sunt deschise până la ora 18:00, iar vizitatorii se pot afla pe teritoriul parcului Zoo până la ora 18:30. Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit, iar cei cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani achită o taxă de 5 lei.

Grădina Zoologică din Chișinău numără peste 1100 de vietăți. 

img22008248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!