ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea platformelor de recreere de la posturile vamale Leușeni, Giurgiulești și Sculeni va fi sistată

13:21 | 07.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 nov. /MOLDPRES/. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a decis sistarea activității platformelor de odihnă și recreere, instalate anterior la punctele de trecere a frontierei Leușeni, Giurgiulești și Sculeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, decizia vine în contextul reducerii fluxului de autocamioane la punctele de frontieră a țării, dar și la micșorarea numărului de solicitări din partea conducătorilor auto. Acestea urmează să fie conservate, iar la necesitate ar putea fi reinstalate.

Punctele au fost destinate conducătorilor autocamioanelor care se aflau în coloane de așteptare pentru perfectarea procedurilor de trecere a frontierei. Insulele de recreere au deservit pe parcursul a cinci luni 4157 de persoane. Șoferii au beneficiat de asistență, apă potabilă, odihnă în corturi și grupuri sanitare.

Foto: IGSU

img22008428

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!