ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost simplificată procedura de autorizare a lucrărilor de întreținere a vegetației din spațiile verzi

09:12 | 11.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Decretul de promulgare și Legea pentru modificarea unor acte normative au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Documentul prevede instituirea notificării ca procedură simplificată de autorizare a lucrărilor de tratament silvic și de întreținere a vegetației forestiere din spațiile verzi. Notificarea privind recoltarea masei lemnoase se va depune la Agenția de Mediu și va permite solicitanților de a desfășura activitățile preconizate din momentul în care Agenția a emis înștiințarea de recepționare.

O altă prevedere se referă la categoriile exacte de terenuri cu vegetație forestieră pe care pot fi efectuate lucrări silvo-tehnice prin autorizare, precum și tipurile de tratamente silvice care sunt autorizate.

Sursa: monitorul.gov.md

img22008566

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!