ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor a demisionat

15:24 | 16.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a luat astăzi act de demisia lui Serghei Merjan din funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, comunică MOLDPRES.

Potrivit membrilor comisiei, până la numirea unui nou director general al ANSC, interimatul funcției va fi exercitat de către Angela Nani, consilier pentru soluționarea contestațiilor la ANSC.

Totodată, membrii comisiei au decis prelungirea până pe 6 decembrie a concursului deschis pentru selectarea candidatului la postul de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!