ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nouă puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat temporar activitatea

09:36 | 18.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Nouă puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat temporar activitatea din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a Serviciului Vamal al Ucrainei, dar și din lipsa energiei electrice pe partea ucraineană, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, nu sunt funcționabile temporar următoarele puncte de trecere a hotarului: Ceadîr-Lunga–Novîie Traianî, Mirnoe–Tabaki, Cișmichioi–Dolinskoe, Vulcănești–Vinogradovka, Ceadîr-Lunga–Maloiaroslaveț, Grimăncăuți–Vașkovțî, Lipcani–Podvirievka, Medveja–Zelionaia, Săiți–Lesnoe.

Polițiștii îndeamnă călătorii să fie înțelegători în situația creată și să aleagă, din timp, alte puncte de trecere a frontierei din proximitate.

Foto: Poliția de Frontieră

img22008775

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!