ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au identificat o rachetă în apropierea orașului Briceni

15:43 | 05.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 dec. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră a identificat astăzi o rachetă într-o livadă din apropierea orașului Briceni, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

Astfel, în conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, Poliția de Frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița.

În prezent, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și Poliției de Frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale MAI, Bombteh și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Foto: MAI, telegram

img22009317

img22009317

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!