ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vinuri din Republica Moldova au obținut mai multe medalii la un concurs din Israel

10:48 | 19.12.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Republica Moldova a obținut 15 medalii de aur şi argint la unicul concurs internațional de vinuri din Israel - TerraVino, desfășurat în perioada 12-15 decembrie, transmite MOLDPRES.

„Ţara noastră a participat cu peste 30 de vinuri și a cucerit mai multe  medalii de aur și argint, care sunt o onoare, dar și o mare responsabilitate. Atât Israelul, cât și Republica Moldova sunt producători de vin, industriile noastre vinicole se completează reciproc, sunt vinuri care deja se regăsesc pe piața israeliană şi ne dorim creșterea acestui număr”, potrivit Ambasadorului Republicii Moldova în Israel, Alex Roitman.

Participarea vinurilor moldovenești la acest concurs a fost posibilă datorită sprijinului Oficiului Național al Viei și Vinului.

Foto: facebook.com 

img22009723

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!