ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldova a primit 900 mii de euro din Fondul pentru Migranți și Refugiați

10:04 | 21.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) a debursat grantul în valoare de 900 mii de euro acordat Republicii Moldova din Fondul pentru Migranți și Refugiați (FMR), comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, mijloacele financiare au fost transferate deja în contul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină și vor acoperi cheltuielile instituțiilor medico-sanitare spitalicești care au oferit asistență medicală gratuită refugiaților, în situații de urgență medico-chirurgicală și tratament al COVID-19.

Acordul de grant dintre Republica Moldova și CEB a fost semnat la Chișinău în luna august curent, iar în octombrie a fost ratificat de Parlament.

Foto: Ministerul Sănătății

img22009792

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!