ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a vorbit despre accelerarea reformelor cu prim-ministrul Belgiei

13:40 | 19.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut la München o întrevedere cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander de Croo. Cei doi au discutat despre modul în care războiul ne afectează țara, precum și despre acțiunile pe care le întreprindem ca să accelerăm reformele, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Am subliniat că integrarea europeană este proiectul nostru de țară și că guvernarea de la Chișinău întreprinde acțiuni concrete pentru a realiza acest lucru într-un ritm susținut. Apreciem sprijinul Belgiei pentru procesele de transformare internă a Moldovei și suntem recunoscători pentru încurajarea pe care o avem din partea Bruxellesului în eforturile noastre de a avansa pe parcursul european", a subliniat Maia Sandu.

Pe plan bilateral, șefa statului a menționat că ne dorim mai multe proiecte comune de dezvoltare și investitori belgieni pe piața noastră.

Foto: Președinție

 

img23001335

img23001335

img23001335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!