ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prima vizită peste hotare a premierului Dorin Recean va fi la București

12:21 | 22.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean va pleca săptămâna viitoare la București, în prima sa vizită oficială externă. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, vizita va fi efectuată pe 1 martie. Daniel Vodă a precizat că detalii din agenda vizitei și subiectele prioritare care vor fi discutate la București urmează a fi comunicate ulterior. 

După numirea în funcție a noului Guvern, premierul Dorin Recean a avut o convorbire telefonică cu omologul său român Nicolae-Ionel Ciucă. În cadrul acesteia, prim-ministrul României l-a invitat pe Dorin Recean la București, „pentru a discuta despre detaliile cooperării inter-guvernamentale”.

img23001435

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!