ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expoziția Beauty va fi organizată la Moldexpo în perioada 2-5 martie

14:20 | 22.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Cea de-a XXV-a ediție a Expoziției Beauty va fi organizată în perioada 2-5 martie la Centrul internațional de expoziții „Moldexpo”. La eveniment vor participa circa 100 de companii din mai multe țări, inclusiv Republica Moldova, Italia, Turcia și Ucraina, transmite MOLDPRES.

Profesioniștii din industria de frumusețe și vizitatorii expoziției Beauty-2023 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice, instrumente și echipamente, produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii. Totodată, vizitatorii vor putea afla mai multe informații despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori și vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Expoziția va fi organizată în două pavilioane ale Moldexpo. Astfel, cosmeticele, preparatele de îngrijire facială şi corporală se vor regăsi preponderent în pavilionul central. Pavilionul nr.2 va găzdui în particular ofertanți de tehnică și instrumente.

„Expoziția Beauty este prima în calendarul evenimentelor organizate de Moldexpo în anul 2023. Interesul sporit faţă de expoziţie demonstrează vitalitatea evenimentului, unic, de altfel, în şirul manifestărilor expoziţionale din Moldova. Iar pilonul calităţii, atins de eveniment în întregime, nu numai plasează Beauty în categoria proiectelor expoziţionale notorii din Moldova, dar reflectă o situaţie sănătoasă în ramură”, a declarat Carolina Chiper, directorul general CIE Moldexpo.

La eveniment vor fi prezentate atât produse autohtone, cât și branduri cu renume mondial. Oferta expoziţiei se extinde datorită segmentului optică şi medicină în industria frumuseţii.

Vizitatorii expoziţiei Beauty vor putea nu numai să studieze noile produse din industria de profil, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. 

Foto: Moldexpo

img23001447

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!