ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații IGSU au salvat un bărbat rămas blocat pe un pilon de electricitate

10:49 | 27.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. În după amiaza zilei de 25 februarie, salvatorii din capitală au fost solicitați pentru a salva o persoană care a urcat pe un pilon electric pentru a se proteja de o haită de câini. Cazul a avut loc într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.1 a IGSU, care a stabilit că un bărbat a rămas blocat pe un pilon de electricitate, la o înălțime de 7 m de la sol. În mai puțin de 10 minute, cu ajutorul echipamentului specializat, angajații IGSU au reușit să coboare în siguranță persoana aflată în dificultate. De îngrijiri medicale bărbatul nu a avut nevoie.

Statisticile IGSU arată că, în ultimele 48 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 63 situații de risc.

Foto: IGSU

img23001576

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!