ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSP a numit șefi interimari la procuraturile din Bender, Dubăsari și Râșcani

10:26 | 02.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Consiliul Superior al Procurorilor s-a reunit astăzi în ședință și a numit șefi interimari la procuraturile din Bender, Dubăsari și Râșcani, comunică MOLDPRES.

Astăzi membrii CSP au aprobat candidatura lui Nicolae Geru pentru funcția de șef interimar al Procuraturii raionului Dubăsari, pe cea a lui Vitalie Bișleaga pentru funcția de șef interimar al Procuraturii municipiului Bender și pe cea a lui Sergiu Crețu pentru postul de șef interimar al Procuraturii raionului Râșcani.

Tot astăzi CSP a respins candidaturile lui Iurie Lealin pentru funcția de procuror șef al Secției proceduri non-penale și implementare CEDO a Procuraturii Generale, Alexandru Machidon la funcția de șef interimar al Procuraturii raionului Criuleni și candidatura lui Sergiu Roșu la funcția de adjunct al șefului Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

img23001700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!