ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Ambasadorul Republicii Polone

10:09 | 09.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, E.S. Tomasz Kobzdej, în contextul vizitei recente pe care lidera de la Chișinău a avut-o la Varșovia, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

În cadrul întrevederii, au fost discutate situația politică din țară, evoluțiile de securitate din regiune și agenda bilaterala dintre Republica Moldova și Polonia.

Șefa statului a mulțumit ambasadorului pentru contribuția Poloniei la proiectele de modernizare a țării noastre și a menționat că ne dorim o cooperare mai strânsă în sectoarele prioritare precum agricultura și transporturile, dar și un parteneriat mai eficient în domeniul asigurării ordinii publice.

Totodată, președintele Maia Sandu a subliniat importanța sprijinului politic pe care ni-l acordă Polonia în cadrul instituțiilor europene, dar și pentru susținerea noastră pe calea aderării la UE.

Foto: Președinție

img23001889

img23001889

img23001889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!