ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agricultorii vor beneficia de subvenții de la stat pentru îmbunătățirea calității solurilor

09:53 | 13.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) a anunțat lansarea apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvenţiei în avans pentru proiectele investiţionale privind lucrările de îmbunătăţiri funciare, ameliorarea și protecția solului. Cererile pot fi depuse până la 21 aprilie 2023, transmite MOLDPRES.

Deținătorii de terenuri pot obține suport din partea statului pentru următoarele măsuri: prevenirea și combaterea eroziunii solului; ameliorarea chimică a solurilor; conservarea și sporirea fertilității solurilor. 

Dosarul de solicitare a subvenţiei în avans urmează să fie depus de către solicitant la secția/serviciul teritorial al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, din aria în care solicitantul va efectua investiţia.

Foto simbol

img23001982

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!