ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nina Cernat va asigura interimatul funcției de președinte CSM

12:40 | 16.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Din 21 martie Nina Cernat va asigura interimatul funcției de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Decizia a fost luată astăzi de membrii CSM, comunică MOLDPRES.

Tot astăzi CSM a aprobat numirea lui Leonid Turculeț în calitate de președinte interimar al Judecătoriei Cahul și a Victoriei Railean în calitate de președinte interimar al Judecătoriei Căușeni.

De asemenea, membrii CSM au acceptat cererile de demisie depuse de magistrații Constantin Crețu de la Judecătoria Hâncești; Victor Potlog de la Judecătoria Cimișlia; Serghei Gubenco de la Curtea de Apel Comrat; Virgiliu Buhnaci și Anatolie Minciuna de la Curtea de Apel Chișinău.

img23002117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!