ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu directorul executiv al Serviciului de Comunicare din cadrul guvernului britanic

15:12 | 23.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu Alex Aiken, directorul executiv al Serviciului de Comunicare din cadrul guvernului britanic, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Oficialii au vorbit despre importanța comunicării strategice, a luptei împotriva dezinformării și a dezvoltării capacităților de comunicare a funcționarilor publici din domeniu.

La fel, a fost punctată necesitatea dezvoltării conținutul audio-vizual la standardele europene și a susținerii presei libere și independente.

În final, ministrul Nicu Popescu a mulțumit partenerilor britanici pentru suportul acordat țării noastre, inclusiv pentru organizarea summitului Comunității Politice Europene de pe 1 iunie 2023.

Foto: MAEIE 

img23002349

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!