ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Paști, numărul curselor pe rutele interurbane va fi suplimentat în caz de necesitate

11:43 | 14.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 apr. /MOLDPRES/. Numărul curselor pe rutele interurbane va fi suplimentat în perioada Sărbătorilor Pascale în cazul în care fluxul de călători va crește. Întreprinderea „Gările auto moderne” a pregătit 200 de unități de transport suplimentare care vor fi scoase pe rute în caz de necesitate. Informațiile au fost prezentate de vicedirectorul întreprinderii, Vitalie Gavrilov, la solicitarea MOLDPRES.

Potrivit lui Vitalie Gavrilov, tradițional, în perioada Sărbătorilor Pascale numărul călătorilor se dublează. Însă, situația este diferită de la an la an, statisticile fiind influențate în ultimi ani de pandemie și de războiul din statul vecin.

Totodată, vicedirectorul întreprinderii „Gările auto moderne” a afirmat că de Paști a fost dublat sau chiar triplat în unele cazuri numărul personalului autogărilor municipale din Chișinău, Bălți și Cahul, astfel încât fiecare călător care va dori să-și procure un bilet de călătorie să o poată face.

În perioada Sărbătorilor Pascale, întreprinderea „Gările auto moderne” va beneficia de suportul Agenției Naționale Transport Auto, care va supraveghea teritoriile adiacente ale autogărilor, pentru că odată cu creșterea numărului de călători, crește și numărul transportatorilor ilegali. 

Foto: autogari.md

img23003054

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!