ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sergiu Gaibu a fost numit director al ANRCETI

10:16 | 19.04.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi numirea lui Sergiu Gaibu în funcţia de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), transmite MOLDPRES.

În Executivul condus de Natalia Gavriliţa, Sergiu Gaibu a deţinut funcţia de ministru al Economiei.

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei este autoritatea publică centrală care reglementează activitatea în sectoarele comunicaţii electronice, tehnologia informaţiei și comunicaţii poștale, asigură implementarea strategiilor de dezvoltare a sectoarelor nominalizate şi supraveghează respectarea legislaţiei în domeniu de către furnizorii de pe piețele de comunicaţii electronice și de servicii poștale.

Foto: ME

img23003118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!