ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noi numiri de cadre la Guvern

10:26 | 03.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Cristina Olărescu a fost numită astăzi de Guvern în funcția de șef adjunct al Oficiului teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat, transmite MOLDPRES.

Cristina Olărescu este licențiată în drept. „Parcursul profesional cuprinde activitatea în funcții de management și de execuție în sectorul public și privat. A fost coordonator și autor al mai multor proiecte inițiate în localitățile din raionul Cimișlia în Programul „Satul european”. Cristina Olărescu are abilități de analiză, planificare și organizare și corespunde cerințelor funcției”, a declarat la ședință Secretarul general al Guvernului, Artur Mija.

Tot astăzi, Executivul a decis modificarea raporturilor de serviciu ale Svetlanei Țurcanu prin transfer din funcția de Secretar general adjunct al Guvernului în funcția publică de conducere la Cancelaria de Stat.

img23003502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!