ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circulația prin punctul de trecere al frontierei Costești este redirecționată

10:27 | 08.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Circulația prin punctul de trecere al frontierei Costești este redirecționată întrucât accesul către punctul de trecere Stânca din România este limitat. Restricțiile sunt impuse din cauza lucrărilor de mentenanță desfășurate pe coronamentul barajului Stânca Costești. Anunțul a fost făcut astăzi de Serviciul Vamal, transmite MOLDPRES. 

Potrivit sursei citate, lucrările sunt planificate pentru un interval de șase ore.

În aceste condiții, Poliția de Frontieră recomandă călătorilor care au planificat trecerea frontierei prin PTF Costești, să aleagă din timp punctul de trecere din proximitate: Lipcani - Rădăuți Prut.

Totodată, Poliția de Frontieră a specificat că la această oră PTF Sculeni înregistrează valori ridicate pe sensul de ieșire din țară. Astfel, polițiștii de frontieră de comun cu funcționarii vamali întreprind un șir de măsuri pe linia degajării circulației. 

Foto: Poliția de Frontieră

img23003644

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!