ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poşta Moldovei sistează recepționarea trimiterilor spre Federația Rusă

12:41 | 19.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 19 mai /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a anunţat astăzi că sistează temporar recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă, transmite MOLDPRES.

„Aducem la cunoștință că începând cu data de 19 mai 2023, Poșta Moldovei sistează temporar recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre Federația Rusă, din imposibilitatea expedierii poștei către această destinație”, indică instituţia.

În acelaşi timp, autoritatea poştală menţionează că „depune efort maxim întru identificarea soluțiilor în termeni cât mai restrânși pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”.

Despre reluarea serviciului, Poşta Moldovei va informa suplimentar prin intermediul paginilor oficiale.

img23004030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!