ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrele de bacalaureat organizează „Ziua ușilor deschise”

11:47 | 26.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. În perioada 26 - 31 mai, centrele de bacalaureat organizează „Ziua ușilor deschise” pentru candidații care urmează să susțină probele de examen în sesiunea 2023, transmite MOLDPRES. 

Procedura are loc în conformitate cu orarul prestabilit de fiecare centru de bacalaureat și are drept scop familiarizarea candidaților cu procesul de acces în centrul de bacalaureat, sălile de examen și regulile de organizare a probelor de examen. Alte detalii necesare vor fi comunicate elevilor de către administrațiile instituțiilor de învățământ. 

Examenul național de bacalaureat 2023 se va desfășura în perioada 2-20 iunie. Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, la sesiune s-au înscris peste 19 mii de candidați. Probele de examen se vor susține în 93 de centre de bacalaureat.

Evaluarea testelor de examen se va face în perioada 2-25 iunie, iar rezultatele preliminare din sesiunea de bază vor fi afișate în centrele de bacalaureat la data de 26 iunie 2023. 

Foto: MEC 

img23004259

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!