ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii din raioanele Râșcani și Drochia vor beneficia de consultații stomatologice gratuite

10:24 | 05.06.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 iun. /MOLDPRES/. În perioada 5-9 iunie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Râșcani și Drochia, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină /CNAM/, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Râșcani și Drochia. Astfel, pe 5-8 iunie, medicii vor activa în localitatea Corlăteni, Râșcani; în zilele de 5-9 iunie în satul Zgurița, Drochia.

Aceste servicii medicale sunt finanțate din mijloacele fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

În săptămâna curentă nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar. 

Foto: mamaplus.md

img23004520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!