ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit un nou şef la Cadastru

10:21 | 07.06.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniştri, întrunit astăzi în şedinţă, l-a numit pe Ivan Danii în funcţia de şef la Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru a Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Premierul Dorin Recean a atenţionat noul conducător al structurii să depună efort pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei, în special în ceea ce ţine de delimitarea terenurilor.

Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru a Republicii Moldova este organul administraţiei publice centrale, care realizează politica statului în domeniul relaţiilor funciare, cadastrului, geodeziei, cartografiei, geoinformaticii şi este subordonată Guvernului Republicii Moldova.

Foto simbol

img23004576

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!