ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Numărul beneficiarilor Programului de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli va crește

16:05 | 08.06.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Numărul beneficiarilor Programului de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli va crește .O inițiativă în acest sens a fost adoptată la ședința plenară de astăzi a Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Majorarea numărului beneficiarilor Programului de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli va rezulta din substituirea perioadei anului 2021 cu cea a anului 2022 în ceea ce privește cuantumul taxei pe valoare adăugată, acumulată în cont, care poate fi folosită de către producătorii agricoli pentru achitarea contribuțiilor la bugetul public național.

Proiectul de modificare a Legii privind programul de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli a fost votat în prima și a doua lectură.

Foto simbol

img23004622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!