ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Academia „Ştefan cel Mare” va colabora cu Universitatea de Stat a MAI din Odesa

09:46 | 24.06.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Academia „Ştefan cel Mare” din Chișinău a semnat un Acord de colaborare cu Universitatea de Stat a MAI din Odesa, Ucraina, transmite MOLDPRES.

Documentul a fost semnat de rectorul Academiei, Dinu Ostavciuc, și omologul său de la Universitatea din Odesa, Dmytro Shvets, în timpul unei întrevederi online.

Scopul Acordului este unificarea eforturilor în vederea creării posibilităţilor de formare şi perfecţionare a funcţionarilor publici cu statut special şi promovarea valorilor europene.

Instituțiile își propun dezvoltarea şi consolidarea colaborării inter-universitare pentru atingerea obiectivelor comune în domeniul educaţiei, inovării şi cercetării.

Totodată, semnarea Acordului generează noi oportunităţi în ceea ce priveşte preluarea reciprocă a bunelor practici de la cadrele de specialitate şi acumularea noilor experiențe în domeniile de interes comun.

Foto: Academia „Ştefan cel Mare”

img23005051

img23005051

img23005051

img23005051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!