ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatura lui Alexandr Pînzari va fi propusă Parlamentului pentru numirea în funcția de director adjunct al CNA

14:02 | 28.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Candidatura lui Alexandr Pînzari va fi propusă în plenul Parlamentului pentru numirea în funcția de director adjunct al Centrului Național Anticorupție (CNA). Raportul pentru un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat la ședința de astăzi a Comisiei juridice, numiri și imunități, transmite MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, locotenent-colonelul Alexandr Pînzari activează în cadrul CNA din anul 2016 și, în prezent, ocupă funcția de șef Direcție generală teritorială „Nord”.

Alexandr Pînzari deține diplomă de licență și de masterat în domeniul dreptului și, anterior, a activat la Ministerul Afacerilor Interne.

Conform legislației, directorul Centrului Național Anticorupție este asistat de doi adjuncți, care sunt numiți în funcție de Parlament, la propunerea directorului, pe durata mandatului acestuia.

Foto: Parlament

img23006028

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!