ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alertă falsă cu bombă la un centru comercial din capitală

12:56 | 04.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Alertă falsă cu bombă la un centru comercial din sectorul centru al capitalei. Omenii legii împreună cu celelalte instituții abilitate  au întreprins toate măsurile procedurale, comunică MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al poliției, Diana Fedco, a menționat că un mesaj cu amenințări a fost transmis de un bărbat pe mai multe adrese.

„Informația este falsă, însă precizăm că în orice situație în care se pretinde că viețile cetățenilor sunt în pericol suntem obligați să intervenim. Până la momentul actual, Poliția împreună cu celelalte instituții abilitate  au întreprins toate măsurile procedurale”, a spus Fedco.

Într-un mesaj, care a parvenit și pe adresa agenției, semnat de un tânăr cunoscut în spațiul on-line, se spunea că o explozie puternică urma să aibă loc într-un centru comercial din capitală în următoarele două ore.

Foto simbol

img23006243

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!