ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Săptămâna viitoare, în capitală vor fi deschise târguri de școală

10:55 | 10.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Săptămâna viitoare, în toate sectoarele capitalei vor fi deschise târguri de școală. Iarmaroacele se vor desfășura atât în locurile publice, cât și în centrele comerciale, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful Direcției comerț, prestări servicii și alimentație publică, Valentina Constantinov, a menționat că la aceste târguri locuitorii municipiului vor avea posibilitatea să cumpere rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

„Organizarea târgurilor școlare a devenit deja o tradiție anuală. Cetățenii salută desfășurarea iarmaroacelor în fiecare sector al capitalei, întrucât mărfurile sunt mai accesibile și într-o varietate foarte mare”, a specificat Valentina Constantinov.

Iarmaroace școlare vor fi organizate zilnic, între orele 10:00-20:00. Acestea vor fi deschise până pe data de 10 septembrie.

Foto: tvrmoldova.md

img23006355

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!