ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSE: Recoltarea mistreților va fi permisă şi în zona de frontieră

16:16 | 21.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. În contextul constatării pestei procine africane, Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) va permite recoltarea de mistreţi inclusiv în interiorul zonei de o mie de metri de la frontiera de stat, potrivit hotărârii Comisiei pentru Situaţii Excepţionale (CSE),  întrunită astăzi în şedinţă, transmite MOLDPRES.

Conform documentului, recoltarea se va face cu participarea obligatorie a reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului pentru Protecția Mediului şi ANSA.

Dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale sunt obligatorii și executorii pentru conducătorii autorităților administrației publice centrale și locale, ai agenților economici, ai instituțiilor publice, precum și pentru cetățeni și alte persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto simbol

img23006617

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!