ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

DOC Premierul Dorin Recean se va afla într-o vizită de lucru în Ucraina

08:24 | 22.08.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, va întreprinde în perioada 22-24 august o vizită de lucru în Ucraina. Despre acest fapt indică o dispoziţie publicată astăzi în Monitorul Oficial, transmite MOLDPRES.

„Prim-ministrul Dorin Recean va reprezenta Republica Moldova la Summitul „Platforma Crimeea”, care se va desfășura în Ucraina, pe data de 23 august. În deplasarea sa în țara vecină, premierul va fi însoţit de vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare, Victor Parlicov, ministru al Energiei, Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, și Ruslan Bolbocean, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Agenda vizitei în Ucraina mai prevede discuții cu omologii ucraineni și subiecte ce ţin de fortificarea dialogului bilateral moldo-ucrainean”, a comunicat Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Dorin Recean. 

img23006622

img23006622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!