ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Curtea Supremă de Justiție are un nou președinte interimar

15:13 | 25.08.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis astăzi că magistratul Viorica Puică va asigura interimatul funcției de președinte a Curții Supreme de Justiție /CSJ/, comunică MOLDPRES.

Viorica Puică va intra în noul post începând de mâine. Postul de șef interimar la CSJ a rămas vacant după ce magistrata Tamara Chișca-Doneva a scris cerere de demisie pe care CSM-ul a acceptat-o parțial.

Viorica Puică a predat timp de 11 ani disciplina drept procesual civil la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. În 2007, Viorica Puica a fost desemnată de către CSM drept cel mai bun judecător din Moldova.

Foto: zdg.md

img23006744

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!