ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Începând cu luna septembrie, a fost majorat numărul troleibuzelor din Chișinău

10:34 | 04.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Începând cu luna septembrie a fost majorat numărul troleibuzelor care circulă în municipiul Chișinău, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, directorul Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, a specificat că emiterea pe timp de toamnă a crescut de la 297 la 332 de unități de transport, ca urmare a fluxului majorat de pasageri.

„Pe timp de vară, unitățile de transport care au staționat în parcurile de troleibuze au fost supuse lucrărilor de mentenanță și pregătire pentru toamnă. Acestea includ verificarea și înlocuirea componentelor uzate, efectuarea inspecțiilor tehnice, revizuirea sistemelor electrice, precum și efectuarea reparațiilor necesare. Aceste acțiuni sunt esențiale pentru menținerea siguranței și eficienței unităților de transport”, a spus Dorin Ciornîi.

În prezent, în parcul întreprinderii sunt la evidență 434 de troleibuze.

Foto: RTEC

img23006911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!