ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Accident la Ialoveni: Un bărbat de 48 de ani a decedat

09:12 | 21.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în seara zilei de ieri, în apropierea localității Alexandrovca din raionul Ialoveni, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), aseară, în jurul orei 20:00, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier în apropierea localității Alexandrovca.

La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un bărbat de 48 ani, aflat la volanul unui „Mercedes 412”, a tamponat din spate camionul de marca „DAF” cu remorcă, condus de un bărbat de 65 ani care se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului rutier, șoferul din Mercedes a murit la fața locului până la sosirea serviciilor medicale.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: IGP

img23007380

img23007380

img23007380

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!