ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu l-a salutat la Chișinău pe scenaristul, regizorul și producătorul Jonathan Nolan

14:39 | 28.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu l-a salutat astăzi la Chișinău pe scenaristul, regizorul și producătorul Jonathan Nolan, aflat în țara noastră la invitația Ministerului Culturii, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Discuțiile au vizat oportunitățile de dezvoltare pentru industriile creative din Republica Moldova, modalități de suport și colaborare pentru încurajarea producției locale, dar și pentru atragerea proiectelor internaționale. 

Președintele și-a exprimat recunoștința echipei lui Jonathan Nolan, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului SUA pentru sprijinul oferit în creșterea vizibilității și atractivității Republicii Moldova în proiecte culturale de anvergură și pentru crearea unor condiții favorabile tinerilor profesioniști din domeniile creative de a se manifesta plenar aici, acasă, dar și în proiecte internaționale importante.

Foto: Președinție

img23007592

img23007592

img23007592

img23007592

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!