ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție, șoferi: restricții de circulație în centrul capitalei

12:49 | 16.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 16 oct. /MOLDPRES/. Pe unele străzi din centrul capitalei va restricționat traficul rutier în ziua de marți, 17 octombrie, în intervalul orelor 08:00 - 17:00, în contextul organizării la Palatul Republicii a celei de-a patra reuniuni a Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, transmite MOLDPRES. 

Astfel, va fi restricționat traficul rutier pe strada Maria Cebotari, tronsonul străzilor Sciusev - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; pe strada București, tronsonul străzilor G. Bănulescu- Bodoni și Sfatul Țării; pe strada 31 August 1989, tronsonul străzilor G.Bănulescu – Bodoni și Sfatul Țării.

Transportul public va circula pe strada București.

În aceste condiții, poliția recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea pe porțiunile indicate, să se conformeze cerințelor polițiștilor și să manifeste răbdare și disciplină.

Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova este o inițiativă a României, Germaniei și Franței, care urmărește generarea de asistență imediată politică, financiară și materială, precum și de expertiză pentru procesul de reformă, din partea instituțiilor și statelor membre ale Uniunii Europene, a țărilor G7, a instituțiilor financiare internaționale și organizațiilor internaționale, precum și a altor parteneri de dezvoltare. 

Foto: IGP

img23008085

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!