ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii de patrulare au desfășurat filtre în suburbiile capitalei: 200 de șoferi au fost sancționați

14:11 | 27.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Circa 200 de șoferi au fost sancționați contravențional pentru diferite tipuri de încălcări. Polițiștii de patrulare au desfășurat în seara zilei de ieri filtre în suburbiile capitalei, în scopul prevenirii încălcărilor rutiere și depistarea șoferilor care se eschivează de la răspunderea contravențională, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), un șofer a fost depistat în stare de ebrietate la volan – 0,72 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, iar altul conducea un vehicul chiar dacă avea suspendat permisul de conducere.

Totodată, 12 plăcuțe de înmatriculare au fost ridicate pentru diferite încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. La fel, trei mașini au fost duse la parcarea specială.

În acest context, oamenii legii au venit repetat cu solicitarea ca fiecare participant la trafic, indiferent ce mijloc de transport condus, să fie responsabil și să respecte regulile de circulație.

Foto: IGP

img23008515

img23008515

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!