ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fermierii care doresc să-și dezvolte afacerea și să beneficieze de subvenționare pot primi consultanță în cadrul CEVVC

15:24 | 08.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Fermierii care își doresc să-și dezvolte afacerea și să beneficieze de subvenționare pot primi consultanță și instruire în cadrul Centrului de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău (CEVVC), transmite MOLDPRES.

Instituția de educație continuă să desfășoare sesiuni de instruire pentru fermieri, în cadrul căreia au fost instruiți până în prezent 44 de fermieri pentru măsurile: Investiții în exploatații agricole din sectorul viticol; Investiții în infrastructura de producere, prelucrare sau comercializare în sectorul viticol; Investiții în exploatații din sectorul vegetal. Măsurile s-au finalizat cu testul de evaluare și înmânarea certificator.

În timpul cursurilor, persoanele pot însuși cele mai bune practici pentru a obține rezultate în afacerea agricolă, având ca model lotul demonstrativ didactic de viță-de-vie și livadă.

Pentru mai multe detalii, persoanele pot telefona la: 069 63 41 61.

img23008993

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!