ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansat concursul „Premiul Național pentru Tineret 2023”

11:10 | 15.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Tineret au anunțat lansarea concursului „Premiul Național pentru Tineret”, ediția 2023. Dosarele de participare pot fi depuse până la 30 noiembrie curent, transmite MOLDPRES.

La concurs pot participa tineri, structurile de tineret și angajații din sectorul de tineret din țară. Premiul se oferă pentru contribuție remarcabilă la dezvoltarea sectorului de tineret, pentru implementarea proiectelor și programelor cu impact deosebit pentru tineri, precum și rezultatele individuale remarcabile ale tinerilor.

Premiile, cu o valoare totală de circa 400 de mii de lei (20 de mii de euro), se vor acorda pentru trei mari categorii, în cadrul unui eveniment de decernare, la final de decembrie.

„Îi încurajăm pe toți cei care lucrează în sector, pe toți tinerii activi care au rezultate remarcabile, care au implementat proiecte interesante dedicate tinerilor să depună dosarele la acest concurs”, a afirmat ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Un aplicant poate depune dosarul la una sau mai multe categorii, dar poate fi declarat câștigător la o singură categorie, beneficiind de un singur premiu. 

img23009176

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!