ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fondul Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii va susţine microîntreprinderile gestionate de femei

10:36 | 04.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/. Unitatea Consolidată pentru Implementarea Proiectelor (UCIP) a Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD) a anunțat despre lansarea concursului de granturi pentru finanțarea microîntreprinderilor, gestionate de femei, transmite MOLDPRES.

„Poți fi și tu în topul femeilor de succes, care contribuie la dezvoltarea satului și la bunăstarea familiei tale. Asta pentru că UCIP IFAD oferă granturi de până la 140 mii de lei (şapte mii de euro) pentru finanțarea microîntreprinderilor, gestionate de femei”, indică sursa citată.

Granturile cu porțiune de credit, în sumă totală de până la 600 de mii de lei sunt destinate atât activităților agricole de producere, post-recoltare, procesare, ambalare și comercializare a produselor agricole, cât și altor activități conexe agriculturii (panificație, servicii pentru agricultură, agroturism, artizanat etc.) Pentru mai multe detalii, accesează pagina web https://shorturl.at/rxPT4, potrivit UCIP IFAD.

img24000050

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!