ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vinurile moldovenești au fost expuse spre degustare în Parlamentul Italiei

14:39 | 17.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Vinuri de top produse în Republica Moldova au fost expuse spre degustare în Camera Deputaților a Parlamentului Republicii Italiene, transmite MOLDPRES. 

Oaspeții evenimentului au putut degusta opt vinuri din gama superioară produse de una dintre cele mai medaliate vinării moldovenești. 

Evenimentul a întrunit deputați, reprezentanți ai Guvernului și oameni de afaceri. Acesta a fost organizat la inițiativa și cu implicarea președintei grupului de prietenie moldo-italian al Parlamentului italian, Beatriz Colombo. 

Ambasadorul Republicii Moldova în Italia, Anatolie Urecheanu. a mulțumit pentru posibilitatea de a prezenta pentru un public prestigios un domeniu de excelență al Republicii Moldova cum este vinificația, subliniind că această acțiune este percepută ca un gest de prietenie și de susținere din partea parlamentului italian.

Evenimentul face parte dintr-o serie de activități planificate pentru anul 2024 de Ambasada Republicii Moldova la Roma de promovare a produselor moldovenești în Italia.

img24000295

img24000295

img24000295

img24000295

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!