ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean va efectua o vizită la Budapesta

11:48 | 24.01.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean va efectua în perioada 24-25 ianuarie, o vizită de lucru la Budapesta, Ungaria, la invitația omologului său maghiar, Viktor Orban. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, transmite MOLDPRES.

„Șeful Executivului va vizita Budapesta într-o agendă bilaterală moldo-maghiară, în special pe filiera de integrare europeană și promovare a priorităților economice și investiționale. În capitala Ungariei, premierul va discuta cu omologul sau maghiar, Viktor Orban, cu care va susține și o conferință de presă. Prim-ministrul va avea întrevederi și cu președintele Ungariei, Katalin Novák, dar și o ședință în format lărgit cu o serie de companii maghiare pentru promovarea potențialului investițional”, a punctat Daniel Vodă. 

Din delegația condusă de Dorin Recean mai fac parte vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, care vor avea discuții cu omologii lor din Ungaria.

img24000465

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!