ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se convoacă în sesiunea de primăvară

11:23 | 26.01.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Parlamentul se va convoca în sesiunea ordinară de primăvară 2024, începând cu data de 1 februarie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de președintele Parlamentului, Igor Grosu, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, prima ședință plenară din sesiunea de primăvară va avea loc joi, 1 februarie. Biroul permanent urmează să aprobe ordinea de zi.

Conform Regulamentului Parlamentului, Legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Iar sesiunea de toamnă începe în septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

img24000537

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!