ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană Cristina Gherasimov va efectua o vizită la Bruxelles

14:39 | 06.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, va efectua mâine, 7 februarie, o vizită de lucru la Bruxelles, transmite MOLDPRES.

Cristina Gherasimov va discuta cu oficialii europeni despre pașii care urmează a fi întreprinși în procesul de negocieri și importanța demarării primei etape a negocierilor - evaluarea gradului de conformitate al legislației naționale cu standardele europene.

Oficiala se va mai întâlni cu șeful Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE, Gert-Jan Koopman și va participa la o întâlnire cu membrii clubului Moldova-UE, din care fac parte cetățeni activi ai țării noastre, stabiliți la Bruxelles.

Aceasta este prima vizită peste hotarele țării a Cristinei Gherasimov, după învestirea în funcția de vicepremier pentru integrare europeană. 

img24000833

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!