ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul PAS, Alexei Percemlî, a câștigat alegerile în comuna Bubuieci, mun. Chișinău

09:40 | 12.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Alexei Percemlî, a câștigat alegerile în comuna Bubuieci, municipiul Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, la scrutin a fost înregistrată o participare de 22,26% (1 748 de voturi) din alegătorii incluși în listele electorale. Candidatul PAS, Alexei Percemlî, a obținut 891 de voturi.

În conformitate cu prevederile Codului electoral, votarea repetată se consideră valabilă indiferent de numărul alegătorilor care participă la votare. Totodată, candidatul pentru funcția de primar se consideră ales dacă a întrunit mai mult de jumătate din voturile valabil exprimate ale alegătorilor care s-au prezentat la urnele de vot.

img24000948

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!